Trabzonspor transfer yapacak mı?

Yaptığı transferle dikkatleri üzerine çeken Trabzonspor’da yeni yol haritası belli oldu.Teknik direktör Vahid Halilhodzic’in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüten bordo mavili ekibin şartların oluşması durumunda 1 veya 2 takviye daha yaparak

Trabzonspor transfer yapacak mı?

Yaptığı transferle dikkatleri üzerine çeken Trabzonspor’da yeni yol haritası belli oldu.

Teknik direktör Vahid Halilhodzic’in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüten bordo mavili ekibin şartların oluşması durumunda 1 veya 2 takviye daha yaparak transferi kapatacağı bildirildi.

Yeni sezona iddialı girmek isteyen Trabzonspor’da teknik adam Halilhodzic transfere yönelik yaptığı açıklamada ise “ Mevki ve isim vermek istemiyorum. Ancak şunu söyleyebilirim eğer yerli futbolcular kadar emek sarfetmeyecekse yabancı futbolcu almanın bir anlamı yok. Duruma göre 1-2 transfer olabilir” dedi.

Bordo mavili yönetimin de bu rapor doğrultusunda özellikle belirlenen Türk futbolcular üzerinde çalışma yürüttüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor