Trabzonspor Transfer Yapacak

Trabzonspor Basın sözcüsü Zeyyat Kafkas takıma takviye yapacaklarını söyledi.  Ziya Doğan'a olan güvenlerinin tam olduğunu belirten Kafkas, "Öncelikle geldiğimiz noktanın tarihin en başarısız dönemi olduğunu kabul etmiyorum. Bu dönem sadece kulübün tariht

Trabzonspor  Transfer Yapacak

Trabzonspor Basın sözcüsü Zeyyat Kafkas takıma takviye yapacaklarını söyledi.  Ziya Doğan'a olan güvenlerinin tam olduğunu belirten Kafkas, "Öncelikle geldiğimiz noktanın tarihin en başarısız dönemi olduğunu kabul etmiyorum. Bu dönem sadece kulübün tarihte en hızlı kabuk değiştirdiği dönem olarak adlandırılabilir. Geçen yıl, sezon başında yaptığımız değişimin üzerinde durduk ve bu döneme kadar geldik.

Eksiklerimiz var ve o eksiklerimizi dün akşamki yönetim kurulu toplantısında tartıştık. 24 yıldır Trabzon şampiyon olamıyor. 24 yıldır 'Hemen gönderelim' mantığı ile düşünen arkadaşlar, yöneticiler ve dışarıdan gelen baskılarla başarısızlıklardan sonra anlık kararlar vermiş, hocalar göndermiş, yönetimler istifa etmiştir. Biz Aralık ayındaki kongrede, yönetime geldiğimizden günden itibaren neler yapabildiğimizi herkese göstereceğiz.

 Biz istikrardan yanayız. Ziya Doğan' a ve teknik heyete güveniyoruz. Bugün bir Teknik Direktör değişmek çok kolay, bir dakikada bu kararı alabilirsiniz. Ziya Doğan' ın eksikleri yok mu? Var tabii ki. Biz bu eksikleri gidermek için çalışıyoruz. Hepimiz birlikte yola çıktık. Her insanın eksikleri vardır. Bugün yeni bir teknik direktör almak, yeni bir kadro oluşturmak demektir. Bugüne kadar böyle kararlar alındığı için başarılı olamadık. Bırakın biz bildiğimizi yapalım, Aralık ayında da bunun cevabını alırsınız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler