Trabzonspor Tomas JUN'a Kaldı

Ersen Martin'i R.Huelva'ya satan, Nobre'den de ret yanıtı alan Trabzonspor, transfer döneminin kapanmasına 1 gün kala kadro dışı bıraktığı Çek golcüsünü affetme kararı aldı.Ersen Martin'i 1.5 milyon Euro karşılığında İspanyol ekibi Recreativo Huelva'ya sa

Trabzonspor Tomas JUN'a Kaldı

Ersen Martin'i R.Huelva'ya satan, Nobre'den de ret yanıtı alan Trabzonspor, transfer döneminin kapanmasına 1 gün kala kadro dışı bıraktığı Çek golcüsünü affetme kararı aldı.

Ersen Martin'i 1.5 milyon Euro karşılığında İspanyol ekibi Recreativo Huelva'ya satan Trabzonspor, golcü oyuncu arayışlarını sürdürürken, talip olduğu isimlerden kesin yanıt alamayınca, elindeki Tomas Jun'a sarıldı. Danimarka'nın Aalborg takımından top koşturan İsveçli Rade Prica'yı renklerine bağlamak için büyük uğraş veren bordo mavililer, diğer taraftan da sürpriz bir atak yaparak Beşiktaşlı Mert Nobre'ye kanca attı.

Beşiktaş: Nobre'yi vermeyi düşünmüyoruz

Zürih maçının son dakikalarında oyuna girmek istememesiyle nedeniyle kadro dışı kalan Nobre'yi bünyesine katmaya çalışan Karadeniz temsilcisi, Beşiktaş Kulübü Menajeri Sinan Engin'in, "Nobre, takım hedefleri içinde yer alan bir oyuncu ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile bir görüşme yapmadı. Şimdilik kadro dışı ama ileride duruma bakacağız. Nobre'yi başka bir kulübe vermeyi düşünmüyoruz" açıklamasıyla bu transferden vazgeçti.

Yarın sona erecek transfer dönemini yabancı golcüyle kapatmayı planlayan Trabzonspor'da, Prica görüşmelerini sürdüren başkan yardımcısı Aydın Pişiren, "Trabzonspor için transferde her şey pazartesi günü netlik kazanacak. Ancak bu transfer de kesin olarak sonlanmış değil. Yüzde yüz Prica olacak diye bir şey yok" sözleri sonrası yabancı transferin çıkmaza girmesiyle rota kadro dışı bırakılan Tomas Jun'a çevrildi.

Doğan'ın gözüne girdi

Beklenen randıman alınamaması yanı sıra hiçbir kulübün talip olmaması nedeniyle elde kalan Çek golcüye bir şans daha verileceğini kaydeden başkan yardımcısı Muzaffer Ermiş, alt yapıda disiplinli çalışan Jun'un teknik direktör Ziya Doğan'ın gözüne girdiğini belirterek, "Eğer bu futbolcumuz kendisine bir kulüp bulamazsa, Doğan onun iyi niyetini yeniden gözden geçirip ona bir şans daha verecektir. Muhtemelen pazartesi gününden itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacaktır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor