Trabzonspor telafi peşinde

Hentbol Erkekler Süper Lig'de hafta sonu sahasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmaları halinde ilk yarıdaki kayıplarını hem moral hem de bir çıkış adına telafi etmiş olacaklarını

Trabzonspor telafi peşinde

Hentbol Erkekler Süper Lig'de hafta sonu sahasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmaları halinde ilk yarıdaki kayıplarını hem moral hem de bir çıkış adına telafi etmiş olacaklarını söyledi.

Antrenör Ahmet Kaynak,  yaptığı açıklamada, lige verilen arayı iyi çalışarak değerlendirdiklerini belirterek, "İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Şayet iyi bir başlangıç yapabilirsek, ilk yarıdaki kayıplarımızı da hem moral hem de bir çıkış adına telafi etmiş oluruz" dedi.

Gençlerbirliği maçını kazanabilecek güçte olduklarını ifade eden Kaynak, şunları kaydetti:

 "Ligin ilk yarısında kötü maçlar çıkardık. Kısmen hakem kararlarının da kaybetmemize tesir ettiği birçok maçımız oldu. Bu maçları telafi de edememiştik. Şayet evimizde oynayacağımız Gençlerbirliği maçı adaletli bir şekilde yönetilirse, maçın favorisi oluruz. Taraftarlarımızdan da beklentilerimiz olacak. Zorlu mücadelede desteklerine ihtiyacımız var. Kendilerini tribünde görmek istiyoruz. El birliği ile bu maçın üstesinden geleceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor