Trabzonspor taraftarlarına cam bardak ve küllük fırlatmıştı! Kim olduğu ortaya çıktı

Trabzonsporlu taraftarlara cam bardak ve küllük fırlatan kişinin kim olduğu ortaya çıktı.

Trabzonspor taraftarlarına cam bardak ve küllük fırlatmıştı! Kim olduğu ortaya çıktı

Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında karşılaşma sonrasında yaşananlar gündem olmuştu. Karşılaşma sonrasında bordo mavili taraftarlara locadan, cam bardak ve küllük atan kişinin Trabzonsporlu bir yönetici olduğu iddia edilmişti. Fakat gerçeğin farklı olduğu ortaya çıktı.

Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor sahasında Fenerbahçe'ye 3-2 kaybetmişti.

Mücadele sonrasında sahaya giren bordo mavili taraftarlar ile Fenerbahçeli futbolcular arasında kavgalar yaşanmıştı. Bu sırada Trabzonsporlu taraftarlara locadan cam bardak ve küllükler atılmıştı. Sosyal medyada bu kişinin, Trabzonsporlu yönetici Sami Karaman olduğu iddia edilmişti.

Fakat olaylı maçta, Trabzonsporlu yönetici diye servis edilen kişinin kim olduğu ortaya çıktı. Bu kişinin Taksim'de oteli bulunan Mehmet Dursun Şehitoğlu olduğu öğrenildi. Fenerbahçe kafilesi ile stadyuma gelen Şehitoğlu, Trabzonspor tarafından yönetim locasında ağırlanıyor. Karşılaşmada yaşananların ardından Mehmet Dursun Şehitoğlu, taraftarlara cam bardak ve küllük fırlattı.

KARAMAN HABER61'E KONUŞTU

Trabzonspor Yöneticisi Sami Karaman, Haber61'e yaptığı açıklamada, konunun kendisi ile bir alakasının olmadığını belirterek, "Fenerbahçeli yöneticileri iyi ağırlamak açısından localara yerleştirdik. Ancak bizim yapmış olduğumuz misafirperverliğe, taraftarlara bardak ve küllük atarak karşılık verdiler. Bunu da benim üzerimden Trabzonspor'a mal etmeye çalıştılar" dedi.

trabzonspor-taraftarlarina-cam-bardak-ve-kulluk-firlatmisti-kim-oldugu-ortaya-cikti.png

trabzonspor-taraftarlarina-cam-bardak-ve-kulluk-firlatmisti-kim-oldugu-ortaya-cikti-001.png

trabzonspor-taraftarlarina-cam-bardak-ve-kulluk-firlatmisti-kim-oldugu-ortaya-cikti-002.png

trabzonspor-taraftarlarina-cam-bardak-ve-kulluk-firlatmisti-kim-oldugu-ortaya-cikti-003.png

fener.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor