Trabzonspor taraftarının oyu!

Geçtiğimiz 30 Mart tarihinde yapılan Yerel Seçimlerde, şike sürecinde ortaya koydukları tavırlar nedeniyle tüm siyasi partilere tepki duyan bir grup Trabzonspor taraftarı, ‘Partimiz Trabzonspor’ adı altında boykot yoluna gitmişlerdi. Bu noktada hem sanal

Trabzonspor taraftarının oyu!
Geçtiğimiz 30 Mart tarihinde yapılan Yerel Seçimlerde, şike sürecinde ortaya koydukları tavırlar nedeniyle tüm siyasi partilere tepki duyan bir grup Trabzonspor taraftarı, ‘Partimiz Trabzonspor’ adı altında boykot yoluna gitmişlerdi. Bu noktada hem sanal alemde, hem de çeşitli platformlarda tüm taraftarları da bu protestoya uymaya çağırmışlardı. 30 mart tarihinde yapılan seçimlerde kullanılan yaklaşık 50 milyona yakın oydan, ‘Partimiz Trabzonspor’ protestosuna uyan seçmen sayısının 1200 olduğu ortaya çıktı.
 
Tarihinin en büyük haksızlığına uğrayan Bordo-Mavili kulübün hakları için savaşması gereken taraftarlardan sadece 1200 tanesinin partileri protesto etmesi komik bulunurken, “Bu tür anlamsız ve karşılığı olmayan protestolarla bir de kulüp küçük düşürülmesin” yorumlarını haklı çıkardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler