Trabzonspor taraftarını heyecanlandıran açıklama!

-Haber61-Transferde bombaları peş peşe patlatan Trabzonspor'da taraftarlar transfere doymuyor. Sosyal medyayı an be an takip eden Trabzonsporlu taraftarlar kulüpten gelecek yeni bir transfer haberini bekliyor. Bu arada gelişmeleri paylaşan Trabzonspor Med

Trabzonspor taraftarını heyecanlandıran açıklama!

-Haber61-

Transferde bombaları peş peşe patlatan Trabzonspor'da taraftarlar transfere doymuyor. 

Sosyal medyayı an be an takip eden Trabzonsporlu taraftarlar kulüpten gelecek yeni bir transfer haberini bekliyor. 

Bu arada gelişmeleri paylaşan Trabzonspor Medya Sorumlusu Gökhan Dinç'in twitter'dan "Şu kadarını söyleyebilirim yine yoğun bir gündem bizleri bekliyor " şeklinde açıklama yapması taraftarlar arasında heyecanın yükselmesine neden oldu.

Bu tweetin ardından taraftarlar yeni bir transferin geleceğini düşünsede Dinç'in farklı bir durumu kastettiği ortaya çıktı. Dinç'in gelen futbolcuların işlemleriyle uğraşmakla geçeceği için günün yoğun geçeceğini söylediği belirtildi.  Edinilen bilgiye de göre bugün transfer edilen futbolcuların imza işlemleri tamamlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler