Trabzonspor taraftarından TFF'ye protesto

Trabzonsporlu taraftarlar, Kasımpaşa ile oynanan maçın 34. dakikasında siyah kartonlar açarak Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) tepki gösterdi. Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Kasımpaşa, sahasında Trabzonspor’u konuk ediyor. Mücadelenin 34. dakika
Trabzonspor taraftarından TFF'ye protesto

Trabzonsporlu taraftarlar, Kasımpaşa ile oynanan maçın 34. dakikasında siyah kartonlar açarak Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) tepki gösterdi. 

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Kasımpaşa, sahasında Trabzonspor’u konuk ediyor. Mücadelenin 34. dakikasında bordo-mavili taraftarlar, ilginç bir protestoya imza attı. Ellerindeki siyah kartonları açan taraftarlar, ‘Yeter Yıldırım Demirören yeter’ ve ‘Futbolun katili Türk hakemleri’ şeklinde tempo tuttu. Trabzonsporlu taraftarlara Kasımpaşa taraftarı da destek verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.