Trabzonspor taraftarından Gümüşdağ'a sert tepki'

Trabzonspor taraftarı Göksel Gümüşdağ'ın açıklamalarına sert tepki gösterdi.

Trabzonspor taraftarından Gümüşdağ'a sert tepki'

Trabzonspor Taraftarı Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın bir televizyon programında yaptığı açıklamalarda sert tepki gösterdi.


Gümüşdağ, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında İstanbul'da oynanan ve 1-0 Bordo mavlili ekibin üstünlüğü ile sonuçlanan Kasımpaşa Trabzonspor karşılaşması ile ilgili açıklamalarda bulundu. Müsabakada tartışmalı bir pozisyon yaşanmış ve Bordo mavili kaleci Onur Recep Kıvrak'ın çizgiden çıkardığı topun Kasımpaşa cephesi gol olduğunu iddia etmişti. Yayıncı kuruluşun maç sonu açıkladığı piero görüntüsünde topun çizgiyi tam olarak geçmediği ve pozisyonun gol olmadığı belirlenmişti.

Göksel Gümüşdağ programda bu pozisyonla ilgili olarak, "Kasımpaşa Trabzon maçı. Kasımpaşa'nın lehine olan bir gol verilmedi ve Trabzon 1-0 yenip gitti. Buradaki sıkıntıyı anlatmaya çalışıyorum. Bütün yorumcular gibi bende bir spor adamı olarak baktığımda geçtiğini gördüm" ifadelerini kullandı.

Trabzonsporlu taraftarlar pieroda net olarak gol olmadığı görülen pozisyonun için gol yorumu yapan Gümüşdağ'a sert tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler