Trabzonspor taraftarına uyarı

Trabzonspor'un H.Avni Aker'de oynadığı maçlarda biletlerin kalmaması üzerine çıkan kara borsa bilettlere karşı Resmi Web sitesinden taraftarları uyardı. Trabzonspor'un sitesindeki uyarı şu şekilde: Stadyumdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Tunç bir

Trabzonspor taraftarına uyarı

Trabzonspor'un H.Avni Aker'de oynadığı maçlarda biletlerin kalmaması üzerine çıkan kara borsa bilettlere karşı Resmi Web sitesinden taraftarları uyardı.

Trabzonspor'un sitesindeki uyarı şu şekilde:

Stadyumdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Tunç bir açıklama yaparak taraftarlarımızı karaborsa bilet konusunda uyardı.

Özellikle önemli maçlarda stadyum çevresinde karaborsa bilet satmaya çalışan kişilerin yer alabileceğine dikkat çeken Tunç, taraftarlarımızın bu tarz çabalara ilgi göstermemelerini isteyerek şunları söyledi: “Bilindiği gibi 2008-2009 sezonunda takımımızın müsabakalarını oynadığı H.Avni Aker Stadyumu tribünlerinin büyük bir bölümü taraftarlarımıza kombine kart olarak satılmış ve geriye haftalık satış için az miktarda bilet kalmıştır.

Bu durumu fırsat bilen bazı haksız kazanç arayışındaki kişiler özellikle büyük maçlar öncesinde ellerindeki biletleri normal değerinin üzerinde satarak rant elde etme çabası içerisine girebilmektedirler. Kulüp olarak sağduyulu taraftarlarımızdan beklentimiz bu tür girişimlere fırsat vermemeleri ve söz konusu biletlere rağbet etmemelidir. Emniyet güçlerimizle yürütülecek ortak çalışmalar sonucunda karaborsa bilet satmaya çalışanlar hemen yakalanacak ve haklarında yasal işlem başlatılacaktır”

Tunç ayrıca maç günleri H.Avni Aker Stadı önünde oluşan araç yoğunluğu da dikkat çekti. Özellikle Hasan Saka Caddesi üzerinde yapılan parkların müsabaka önceleri ve sonralarında problem yaşattığını vurgulayan Tunç, bu anlamda Trabzon Emniyeti Trafik Şube Müdürlüğüyle ortak çalışma içerisine girilerek gerekli tedbirlerin alınacağını söyledi.

Mehmet Tunç, özel araçların maç günleri bu bölgede park etmelerinin engelleneceğine işaret ederek, “Taraftarlarımızdan da konuya duyarlılık göstererek gereksiz tartışmalara sebebiyet vermemek adına araçlarıyla bu bölgeye gelmemelerini rica ediyoruz. Aksi taktirde doğacak sorunlar hepimizi zor durumda bırakacaktır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor