Trabzonspor taraftarına önemli uyarı!

Şike davasıyla ilgili UEFA başlattığı son soruşturmaların ardından kararını 17 Temmuz'da açıklayacağını bildirmişti.Bu bildirinin ardındından harekete geçen Trabzonspor taraftarı birleşerek UEFA ve FIFA ve Avrupa'da futbolla yakından ilgilenen kulüp ve ki

Trabzonspor taraftarına önemli uyarı!

Şike davasıyla ilgili UEFA başlattığı son soruşturmaların ardından kararını 17 Temmuz'da açıklayacağını bildirmişti.

Bu bildirinin ardındından harekete geçen Trabzonspor taraftarı birleşerek UEFA ve FIFA ve Avrupa'da futbolla yakından ilgilenen kulüp ve kişilere Türkiye'de şike ile ilgili yaşananları mail ile fax çekmeye başladı. Uzun süren mail ve fax kampanyasının ardından Trabzonspor Hukuk Kurulu Üyesi Atilla Dilaver'den önemli bir uyarı geldi.

Trabzonspor'un yararına yapılan bu kampanyanın yeterince etkili olurken Dilaver artık kampanyanın durması gerektiğini belirtti.  Dilaver  "UEFA' ya gönderilen fax ve mailler 17 Temmuz sürecine ve TS'a zarar verme noktasına geldi. Kritik aşamada bir süreliğine ara vermek gerekiyor." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor