Trabzonspor taraftarına duyuru

Trabzon-Beşiktaş maçında oluşan bazı dikkat çekici unsurlar için Trabzonspor Resmi Web sitesinde açıklamada bulundu. Sitede yapılan açıklama şöyle: Takımımızın Beşiktaş'la H.Avni Aker Stadı'nda oynadığı Turkcell Süper Ligi karşılaşmasında yaşanan bazı dik

Trabzonspor taraftarına duyuru
Trabzon-Beşiktaş maçında oluşan bazı dikkat çekici unsurlar için Trabzonspor Resmi Web sitesinde açıklamada bulundu. Sitede yapılan açıklama şöyle:

Takımımızın Beşiktaş'la H.Avni Aker Stadı'nda oynadığı Turkcell Süper Ligi karşılaşmasında yaşanan bazı dikkat çekici unsurlar üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür.


Buna göre; söz konusu müsabakada bazı izleyicilerin ellerindeki biletleri turnikelerden 2 defa okutmak suretiyle geçiş yaptırmaya çalıştıkları, ücretsiz olarak görevlilere verilen bazı biletlerin karaborsada satıldığı güvenlik kameralarıyla tespit edilmiştir.

Yapılan incelemeler sonucunda bu işlemlerde bulunanların kimlik tespiti de gerçekleştirilmiştir. Kulübümüz tarafından bu kişilerin bundan böyle stadyumda görev almamaları adına gerekli tedbirler alınacağı gibi söz konusu biletlerin turnikelerden geçişi engellenecektir.

Kulübümüzü ekonomik kayba uğratan bu uygulamaları bilen, gören ve şahit olan duyarlı taraftarlarımızın konuyu görevlilere bildirmeleri ya da kulübümüze başvurmaları önemle rica olunur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor