Trabzonspor taraftarına ceza!

Turkcell Süper Ligi'nin ilk haftasında Trabzonspor ile Ankaraspor arasında oynanan karşılaşmada sahaya giren ve alkollü olarak olay çıkartan 2 kişiye İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından çeşitli cezalar verildi. Trabzon Vali Yardımcısı Orhan Eyövge başkanlı

Trabzonspor taraftarına ceza!
Turkcell Süper Ligi'nin ilk haftasında Trabzonspor ile Ankaraspor arasında oynanan karşılaşmada sahaya giren ve alkollü olarak olay çıkartan 2 kişiye İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından çeşitli cezalar verildi.

Trabzon Vali Yardımcısı Orhan Eyövge başkanlığında yapılan Eylül Ayı İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısında, Turkcell Süper Liginin ilk haftasında oynanan Trabzonspor-Ankaraspor müsabakasında maraton tribünü kısmından oyun alanına giren A.K. isimli şahsa İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından 5149 Sayılı Kanunun 17. maddesinin 1. fıkrasına muhalefetten bin YTL idari para cezası verildi. Aynı maçta maraton tribününde alkollü olarak olay çıkaran H.E. isimli şahsa da 5149 Sayılı Kanunun 11. maddesine muhalefetten 6 ay spor müsabakalarını seyirden men ve bin 500 YTL idari para cezası verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor