Trabzonspor taraftarına alkış

Şike sürecinde F.Bahçe'ye ceza verilmediği ve Trabzonspor'un şampiyonluğunu tescil etmediği gerekçesiyle bordo-mavililer, Türkiye Futbol Federasyonu'nu UEFA'ya şikayet etmiş, ve UEFA konu hakkında soruşturma açmıştı.Bugün o soruşturmada kararın açıklanaca

Trabzonspor taraftarına alkış

Şike sürecinde F.Bahçe'ye ceza verilmediği ve Trabzonspor'un şampiyonluğunu tescil etmediği gerekçesiyle bordo-mavililer, Türkiye Futbol Federasyonu'nu UEFA'ya şikayet etmiş, ve UEFA konu hakkında soruşturma açmıştı.

Bugün o soruşturmada kararın açıklanacağı gün.. 17 TEMMUZ. Tüm Türkiye ve Trabzonspor taraftarları UEFA’dan gelecek haberi bekliyor.

Kararın ne olacağı bir kenara;  soruşturma sürecinde bordo mavili taraftarların birleşerek büyük bir güç oluşturması övgüye değer bir hareket oldu. Taraftarlar tertemiz takımlarının hakkını arayabilmek için başlatılan mail ve fax kampanyasına duyarsız kalmayarak başta UEFA’yı ve futbolla ilgili tüm kurumları mail ve fax yağmuruna tuttu.

Bordomavi.net ve taraftarların başlattığı Haber61’in sonuna kadar destek olduğu kampanyada bugüne kadar takımlarından desteğini esirgemeyen bordo mavili taraftarlar yine kendini göstererek alkışı hak etti. 

Bordo mavili taraftarlar takımlarının her zaman yanında olduğunu bu süreçte yeniden ispatlamış oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor