Trabzonspor taraftarına 824 bilet!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un, Trabzonspor taraftarları için 824 kişilik yer ayırdığı bildirildi.Samsunspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, 21 Eylül Çarşamba günü, 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak olan Samsunspor-Trabzonspor maçında

Trabzonspor taraftarına 824 bilet!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un, Trabzonspor taraftarları için 824 kişilik yer ayırdığı bildirildi.

Samsunspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, 21 Eylül Çarşamba günü, 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak olan Samsunspor-Trabzonspor maçında, konuk ekip taraftarlarına, diğer maçlarda olduğu gibi Misafir Tribünü'nden yüzde 5'lik kapasite olan 824 kişilik yer ayrıldığı belirtildi.

Açıklamada, Samsunspor-Trabzonspor maçını izlemek isteyen konuk ekip taraftarlarının, misafir tribünü dışındaki tribünlere Trabzonspor atkısı, şapkası ve bayrağı ile gelenlerin alınmayacağı, tribüne girerek rakip takım renklerinden oluşan bayrak açmaları halinde de tribünden çıkarılacakları ifade edildi.

Karşılaşmanın her iki taraftar açısından dostane şekilde izlenmesi için güvenlik güçlerince her türlü tedbirin alınacağı da kaydedildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler