Trabzonspor taraftarı Ankara'da isyanda!

Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen 8. Heryönüyle Trabzon Etkinlikleri yarın (Cumartesi) Trabzonsporlu taraftarların hak arayışına da tanıklık edecek.            Üni TS Ankara ve Tayfa gruplarının organize ettiği eylemle Trabzonspor taraftarları

Trabzonspor taraftarı Ankara'da isyanda!

Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen 8. Heryönüyle Trabzon Etkinlikleri yarın (Cumartesi) Trabzonsporlu taraftarların hak arayışına da tanıklık edecek.
            
Üni TS Ankara ve Tayfa gruplarının organize ettiği eylemle Trabzonspor taraftarları yeniden tüm ülkeye seslerini duyurmayı planlıyor. Adalet ve kupayı isteyen herkesin davet edildiği eylem saat 15.00'te Atatürk Kültür Merkezi önünde yapılacak.

Etkinliğe  CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu , AK Parti Milletvekili Faruk Özak, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Muharrem Usta, Fatih Tekke, Giray Bulak , Şenol Güneş gibi çok sayıda kişinin katılacağı açıklanırken TFF Başkanı Yıldırım Demirören de eyleme davet edildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor