Trabzonspor Taraftarı Alman Çiftten Trabzon AKUT’a Destek

Trabzonlu Gençler öncülüğünde Trabzonspor taraftarı Alman Andreas Kulpok ve Sabine Kulpok çifti, AKUT Trabzon Ekibi'ne destek olmak 350 kilogram tıbbi malzeme, ilk yardım ve arama kurtarma gereçleri bağışında bulundu. Geçtiğimiz yıl Marmaris'te bulunan Tr

Trabzonspor Taraftarı Alman Çiftten Trabzon AKUT’a Destek

Trabzonlu Gençler öncülüğünde Trabzonspor taraftarı Alman Andreas Kulpok ve Sabine Kulpok çifti, AKUT Trabzon Ekibi'ne destek olmak 350 kilogram tıbbi malzeme, ilk yardım ve arama kurtarma gereçleri bağışında bulundu.

Geçtiğimiz yıl Marmaris'te bulunan Trabzonlu Gençler Grubu'nun öncülüğünde, AKUT Marmaris Ekibi ve Almanya Kızılhaç gönüllüleri Andreas ve Sabine Kulpok'un da desteğiyle AKUT Trabzon Ekibi'ne 402 kilogram tıbbi malzeme, ilk yardım ve arama kurtarma gereçleri bağışında bulunulmuştu. Bağış kampanyasının fayda sağlaması nedeniyle kampanyanın 2. etabın da toplanan 350 kilogramlık malzemede Trabzon AKUT ekibine teslim edilmek üzere Trabzonlu Gençler Grubu lokalinde toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Trabzonspor taraftarı olan Alman çift Andreas Kulpok ve Sabine Kulpok ile Trabzonlu Gençler Grup Lideri Mehmet Fındıkçı, Trabzonlu Gençler Marmaris Temsilcisi ve Akut gönüllüsü Fırat Korkmaz ile Trabzon Akut temsilcileri katıldı.

Trabzonspor Taraftarı Alman Çiftten Trabzon AKUT’a Destek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler