Trabzonspor talip olmuştu Lille kanca attı!

Trabzonspor'un transfer listesindeki Ankara Keçiörengücü forması giyen Barış Alper Yılmaz Avrupa'dan da teklif almaya başladı

Trabzonspor talip olmuştu Lille kanca attı!

Trabzonspor'un talip olduğu genç futbolculardan biri olan Ankara Keçiörengücü forması giyen Barış Alper Yılmaz’a bu sezon Fransa Ligue 1'i şampiyon olarak tamamlayan Lille kanca attı. Ayrıca Yılmaz için İngiltere Championship’ten bazı kulüpler de mor-beyazlı ekibin kapısını çaldı. Keçiörengücü, Trabzonspor'a kapıyı 3 Milyon Euro'dan açtığı için bordo mavililer bu transferde geri adım atmıştı.

Başkent'in TFF 1. Lig temsilcisi Ankara Keçiörengücü'nde bu sezon gösterdiği performansla yıldızı parlayan Barış Alper Yılmaz'a Lille talip oldu. Fransız ekibi; Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı, Zeki Çelik ve Mustafa Kapı'dan sonra 5. Türk için görüşmelerini sürdürüyor. Ayrıca Barış için İngiltere Championship'ten bazı ekipler de kulüp ile irtibatta.Türkiye'den başta Trabzonspor, Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe olmak üzere bir çok takımdan teklif alan 21 yaşındaki futbolcu için Ankara Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu, 3 milyon Euro ve sonraki satıştan yüzde 25 pay istiyor.

Ümit Milli Takım ile çıktığı 3 maçta 1 gol, 1 asist
TFF 1. Lig'de bu sezon Ankara Keçiörengücü formasını 34 maçın tamamında terleten Yılmaz, 8 gol atıp 5 de asist yaptı. Sergilediği başarılı performans sayesinde Tolunay Kafkas tarafından Ümit Milli Futbol Takımı'na çağırılan Barış Alper Yılmaz, Hırvatistan ile oynanan ve 4-1 kaybedilen müsabakada sonradan oyuna girerek ay-yıldızlılardaki ilk golünü attı.

Dün Ukrayna'yla 1-1 berabere kalınan mücadelede ise oyuna yine sonradan dahil olan Barış, Batuhan Kör'ün attığı golün asistini yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler