Trabzonspor Sosa'ya talip

Trabzonspor'da Genel Sayman Mahmut Aksu, Bayern Münih'in genç yıldızı Sosa'yı kiralamak istediklerini söyledi. Aksu, birilerinin istemesiyle transfer yapmayacaklarını belirterek, "Transfer sezonun başlamasından itibaren çok detaylı bir araştırma içerisine

Trabzonspor Sosa'ya talip

Trabzonspor'da Genel Sayman Mahmut Aksu, Bayern Münih'in genç yıldızı Sosa'yı kiralamak istediklerini söyledi.

Aksu, birilerinin istemesiyle transfer yapmayacaklarını belirterek, "Transfer sezonun başlamasından itibaren çok detaylı bir araştırma içerisine girdik ve bir çok isim üzerinde görüşmeler yaptık. Ancak internet sitelerinde birileri transfer istiyor diye bu takıma takviye yapmayız. Eğer övülmek için transfer yapmak isteseydik, iki transfer yaptıktan sonra bacak bacak üstüne atıp otururduk. Biz kulübü ve ekonomik koşulları göz önünde bulunduruyoruz. Trabzonspo'un mevcut ekonomik durumunu sarsacak her hangi bir girişimde bulunmayız" dedi. Biz kulübü ve ekonomik koşulları göz önünde bulunduruyoruz. Trabzonspor'un mevcut ekonomik durumunu sarsacak her hangi bir girişimde bulunmayız" dedi.


"ZOR OLANI YAPMAK İSTİYORUZ"

Aksu, takıma direkt katkı yapacak oyuncu transfer etmeye çalıştıklarını da ifade ederek "İstesek şimdi iki transfer yaparız ama lig uzun ve biz alacağımız her futbolcudan sonuna kadar yararlanmak istiyoruz. Şu anda elimizde 5 kişilik liste var ve bu listeden bir veya iki transfer yapmayı düşünüyoruz. Kolay olan futbolcuyu değil, zor olanı almak niyetindeyiz. Yönetim olarak bugüne kadar yaptıklarımızla zaten kendimizi gösterdik. Bu yüzden tekrar gündeme gelmek veya illa transfer yapmış olmak için transfer yapmayacağız" diye konuştu.

TRABZONSPOR SOSA'YA TALİP
Bayern Münih'in genç yıldızı Sosa için girişimlerinin sürdüğünü de söyleyen Aksu, "Bu futbolcuyu biz gündemimize aldıktan sonra bir çok İtalyan kulübü de Sosa'ya talip oldu. Dolayısıyla fiyatı arttı. Ancak görüşmelerimiz sürüyor. Aldığımız taktirde çok fazla katkı sağlayacağından şüphemiz yok" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor