Trabzonspor son nefeste!

Spor Toto Süper Lig 22. haftanın kapanış maçında Trabzonspor ile Kardemir Karabükspor karşı karşıya geldi. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan ve hakem Hüseyin Göçek'in düdük çaldığı mücadele 3-2 ev sahibi ekip üstünlüğüyle sonuçlandı. Ev sahibi ekip 39.

Trabzonspor son nefeste!
Spor Toto Süper Lig 22. haftanın kapanış maçında Trabzonspor ile Kardemir Karabükspor karşı karşıya geldi.
 
Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan ve hakem Hüseyin Göçek'in düdük çaldığı mücadele 3-2 ev sahibi ekip üstünlüğüyle sonuçlandı.
 
Ev sahibi ekip 39. dakikada Mehmet Ekici ile 1-0 öne geçti. 43'te Traore ve 45+2'de Onur'un golleriyle Karabükspor ilk yarıyı önde kapattı. Gergin geçen ikinci yarıda 84'te Cardozo ile eşitliği bulan Trabzonspor 89'da Mehmet Ekici'nin frikik golüyle skoru 3-2'ye getirdi ve mücadeleden galip ayrıldı.
 
Bu sonuçla puanını 37'ye yükselten Trabzonspor üst sıralarla arasındaki farkı kapatırken, Karabükspor 17 puanla 17. sırada kaldı.
 
Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Trabzonspor deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak. Karabükspor ise Gaziantepspor'u konuk edecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler