Trabzonspor son maçına çıkıyor!

Spor Toto Süper Lig 2014-2015 sezonu hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Trabzonspor kamp dönemindeki son hazırlık karşılaşmasını yarın oynayacak.İlk maçta Özbek temsilcisi Lokomotif Taşkent'le 2-2 berabere kalan, ikinci karşılaşmada ise Almanya Bundesli

Trabzonspor son maçına çıkıyor!

Spor Toto Süper Lig 2014-2015 sezonu hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Trabzonspor kamp dönemindeki son hazırlık karşılaşmasını yarın oynayacak.

İlk maçta Özbek temsilcisi Lokomotif Taşkent'le 2-2 berabere kalan, ikinci karşılaşmada ise Almanya Bundesliga ligi ekiplerinden FC Köln'e 2-0 mağlup olan Bordo Mavili ekip iyi sinyaller vermedi.

Yarın son hazırlık karşılaşmasına çıkacak olan Trabzonspor, TSİ 17.00'de Almanya Bundesliga takımlarından olan ve Trabzonspor'un eski oyuncusu Halil Altıntop'un da formasını giydiği FC Augsburg ile Schwartz Stadında karşılaşacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor