Trabzonspor Son Engele Hazır

Pişiren yaptığı açıklamada, ilk maçta aldıkları 2-1'lik yenilginin kötü bir sonuç olmadığını belirterek, ''İlk maçı 43 derece sıcaklıkta oynadık. Burada aynı koşullar olmayacak. Galati maçında istediğimiz sonucu almalıyız ve alacağız. Trabzonspor'a da yak

Trabzonspor Son Engele Hazır

Pişiren yaptığı açıklamada, ilk maçta aldıkları 2-1'lik yenilginin kötü bir sonuç olmadığını belirterek, ''İlk maçı 43 derece sıcaklıkta oynadık. Burada aynı koşullar olmayacak. Galati maçında istediğimiz sonucu almalıyız ve alacağız. Trabzonspor'a da yakışan bunu başararak turu geçmektir'' dedi.

Turu geçmeleri halinde UEFA Kupası'na katılacaklarını dile getiren Pişiren, ''FC Otelul Galati'yi eleyerek UEFA Kupası'na katılma yolunda son engeli geçmek istiyoruz. Taraftarlarımıza da ihtiyacımız var. Seyircinin takımı ateşlemesini istiyoruz, ancak bunu 90 dakika boyunca centilmence yapmalarını istiyoruz. Birlik beraberlik içinde kenetlenerek cumartesi günü turu geçen taraf olacağız'' diye konuştu.

''YATTARA'YI KAZANMAK İSTİYORUZ''-

UEFA tarafından 3 maç ceza alan Gineli oyuncu İbrahima Yattara'yı kazanmak istediklerini ifade eden Pişiren, ''Ama artık onun da bunu anlaması lazım. Bütün şehir, takım onu kazanmak istiyor. Onun da bu bilinçle profesyonelce davranması gerekir'' dedi.

Pişiren, Yattara'nın UEFA tarafından 3 maç ceza almasına ilişkin olarak ise ''Yönetim olarak bu konuda değerlendirmeleri yapıyoruz. UEFA'ya cezanın indirilmesi konusunda başvuruda bulunabiliriz'' diye konuştu.

UEFA'nın bu tür cezalarda indirime gitmediği ve bazen cezaları artırıcı kararlar da verebildiği, bu nedenle de Yattara'nın cezasında indirim kararının çok zor olduğu öğrenildi.

-SAKATLAR SEVİNDİRDİ-
Yattara ve Çağdaş'tan cezalı olmaları nedeniyle FC Otelul Galati maçında yararlanamayacak olan Trabzonspor'da, sakat oyuncuların düzelmesi moralleri yükseltti.

Sakatlık sorunları yaşayan Ayman, Tayfun, Ersen Martin ve Erdinç'in dün akşam takımla birlikte çalışmalara katıldığı ve bu futbolcuların FC Otelul Galati maçında forma giymelerine bir engel bulunmadığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor