Trabzonspor sloganını sen bul!

Trabzonspor'un Bayan Komisyonu, Trabzonspor kulübünün marka değerine katkı sağlayacak ve enerji oluşturacak en güzel sloganı sen bul yarışması düzenledi.Sadece bayanların katılımına açık olan yarışmada, “Trabzonspor'un yerel değerleriyle, evrensel vizyonu

Trabzonspor sloganını sen bul!

Trabzonspor'un Bayan Komisyonu, Trabzonspor kulübünün marka değerine katkı sağlayacak ve enerji oluşturacak en güzel sloganı sen bul yarışması düzenledi.

Sadece bayanların katılımına açık olan yarışmada, “Trabzonspor'un yerel değerleriyle, evrensel vizyonunun ön plana çıkartılmış olması” gerekmekte. 18 Ocak Pazar günü başlayan bu yarışma 27 Şubat Cuma günü sona erecek. 

Bayan Komisyonu üyelerinin oluşturacağı jüri, yapacağı değerlendirmeler sonrası sonuçları 13 Mart Cuma günü Trabzonspor kulübü resmi internet sitesinden açıklayacak. Yapılan değerlendirmeler sonucunda ilk sırayı alan kişiye bir adet imzalı forma, atkı ve iki maçlık bilet. İkinciye imzalı top, atkı ve iki maçlık bilet. Üçüncüye ise imzalı top ve iki maçlık bilet hediye edilecek.

Yarışmaya katılmak isteyenlerin hazırlayacakları sloganları zarf içerisinde Trabzonspor Sadri Şener Merkezi'ne teslim etmeleri gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor