Trabzonspor Sivasspor'u devirdi

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Trabzonspor ile Sivasspor kozlarını paylaştı. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan karşılaşmada ev sahibi Trabzonspor 1-0'lık skorla galibiyete uzandı. Hami Mandıralı'nın ekibinde golü 61. dakikada Aytaç Kara attı.

Trabzonspor Sivasspor'u devirdi
Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Trabzonspor ile Sivasspor kozlarını paylaştı.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan karşılaşmada ev sahibi Trabzonspor 1-0'lık skorla galibiyete uzandı. Hami Mandıralı'nın ekibinde golü 61. dakikada Aytaç Kara attı.

Sivasspor maçın ilk devresinde bordo-mavililere oranla daha etkili bir performans sergilerken, ikinci yarıda yapılan değişiklikler Trabzonspor'a adeta hayat verdi. Maçta dengenin bozulmasının ardından karşılıklı ataklarla keyif veren bir maç izlendi. Kaleci Esteban birçok pozisyonda kalesini gole kapadı. Başka gol olmayınca kazanan 1-0'la Trabzonspor oldu

Alınan bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 33 yaptı. Sivasspor ise 21 punda kalarak ateş hattından kurtulamadı Ligin bir sonraki haftasında Trabzonspor deplasmanda Gaziantepspor ile mücadele edecek. Sivasspor sahasında Bursaspor'u ağırlayacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor