Trabzonspor sil baştan!

Yeni teknik direktör Vahid Halilhodzic'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, yeni bir takım kuruyor.Deneyimli teknik adamın isteği doğrultusunda kadroya yeni oyuncular katan Trabzonspor, mevcut kadroda yer alan birçok oyuncu

Trabzonspor sil baştan!

Yeni teknik direktör Vahid Halilhodzic'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, yeni bir takım kuruyor.

Deneyimli teknik adamın isteği doğrultusunda kadroya yeni oyuncular katan Trabzonspor, mevcut kadroda yer alan birçok oyuncu ile yollarını ayırıyor.

Yönetimden genç bir ekip kurulmasını isteyen Boşnak çalıştırıcı, Cezayir Milli Takımı'nda başardığını Trabzonspor'da da başarmak istiyor. 2011 yılında Cezayir Milli Takımı'nın başına geçen ve yeni bir ekip kurarak, mevcut birçok oyuncuyla yollarını ayıran Halilhodzic, 2014 Dünya Kupası'nda Cezayir Milli Takımı'nı ilk kez üst tura taşıyarak bunun karşılığını aldı.

HARMANLAMA YAPACAK

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Vahid Halilhodzic, gelecek sezon kadroyu 26-27 futbolcudan oluşturmayı planlıyor. Bu doğrultuda yönetime rapor veren Boşnak teknik adam, planlamanın bu doğrultuda yapılmasını istedi.

Genç ve tecrübeli oyuncuları bir araya getirerek bir takım kurmayı planlayan deneyimli teknik adam, genç oyuncularla birlikte takımın belli bir ağırlığını yüksek tecrübeye sahip ama yaş ortalaması düşük yabancı oyuncularla oluşturacak. Takımın yaş ortalamasının ise 25-26 aralığında olmasını planlayan Vahid Halilhodzic, dinamik, koşun ve çok pozisyona giren bir takım oluşturmayı planlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor