Trabzonspor şikayet etti

Trabzonspor TFF'ye şikayette bulunduğunu siteden bildirdi. İşte o bildirim,Kulübümüz tarafından Ankaragücülü oyuncu Kagan Söylemezgiller’e gönderilen mesajlarla ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu’na şikayet dilekçesi gönderildi. Dilekçede delilleriy

Trabzonspor şikayet etti

Trabzonspor TFF'ye şikayette bulunduğunu siteden bildirdi. İşte o bildirim,

Kulübümüz tarafından Ankaragücülü oyuncu Kagan Söylemezgiller’e gönderilen mesajlarla ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu’na şikayet dilekçesi gönderildi.

Dilekçede delilleriyle ortaya çıkartılan konuyla ilgili olarak gerekli soruşturmanın başlatılması talebinde bulunuldu. Ayrıca aynı menajerlik mensubuna mensup iki oyuncu arasında bu şirketin bir yetkilisi tarafından gerçekleştirilen mesaj trafiği nedeniyle şirketin faaliyetlerinin askıya alınması istendi. Bunun yanında kulübümüz tüm delilleri toplayarak yarın FİFA’ya gereken başvuruyu yapacağı açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor