Trabzonspor seriye bağladı

Spor Toto Süper Lig 11. hafta maçında Trabzonspor ile Gençlerbirliği karşı karşıya geldi.Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan ve FIFA kokartlı hakem Hüseyin Göçek'in düdük çaldığı mücadelede galip gelen taraf 4-1 gibi net bir skorla Trabzonspor oldu.MAÇIN

Trabzonspor seriye bağladı

Spor Toto Süper Lig 11. hafta maçında Trabzonspor ile Gençlerbirliği karşı karşıya geldi.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan ve FIFA kokartlı hakem Hüseyin Göçek'in düdük çaldığı mücadelede galip gelen taraf 4-1 gibi net bir skorla Trabzonspor oldu.

MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYIN!

Ersun Yanal'ın göreve gelmesiyle çıkışa geçen ev sahibine galibiyeti getiren goller 8, 40, 65. dakikalarda Oscar Cardozo, 31. dakikada Özer Hurmacı atarken, Gençlerbirliği'nin tek sayısını 73. dakikada Mervan Çelik kaydetti.

Aldığı bu farklı galibiyetle puanını 18'e çıkaran Trabzonspor 5. sıraya yerleşirken, Gençlerbirliği 13 puanla 12. sırada kaldı. Süper Lig'in 12. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Beşiktaş'la karşılaşacak, Gençlerbirliği ise Gaziantepspor'u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler