"Trabzonspor saygısızlık yaptı!"

Halil Altıntop'un Trabzonspor'a gitmesinin ardından Eskişehir'de büyük şok yaşanıyor. Eskişehirspor sportif direktörü Ümit Karan, Radyospor'a yaptığı açıklamada, 'Trabzonspor bize saygısızlık yaptı' dedi.Ümit Karan Trabzonspor'a sert tepki göstererek, ' H

"Trabzonspor saygısızlık yaptı!"

Halil Altıntop'un Trabzonspor'a gitmesinin ardından Eskişehir'de büyük şok yaşanıyor. Eskişehirspor sportif direktörü Ümit Karan, Radyospor'a yaptığı açıklamada, 'Trabzonspor bize saygısızlık yaptı' dedi.

Ümit Karan Trabzonspor'a sert tepki göstererek, ' Halil Altıntop, Eskişehir'e geldi, gezdi. Başkanla sohbet etti. İmza aşamasına gelinmişti. Menajeri geldiğinde imzaları atacaktık. Ama akşam saatlerinde Halil'in Trabzonspor'a gittiğini öğrendik.

HALİL VE TRABZONSPOR BİZE SÖYLEYEBİLİRDİ

Ümit Karan, Trabzonspor'un kendilerini arayıp Halil ile ilgilendiklerini söyleyebilirlerdi derken; ' Hem Trabzonspor hem Halil bizi arayıp bu durumla ilgili bize haber verebilirlerdi. Bu konuda bize büyük saygısızlık yaptılar. Bizim bütçemiz Trabzonspor kadar olmayabilir ama Halil'le prensipte anlaşmıştık. Bir şey diyemiyoruz artık, Halil'in tercihi'  dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler