Trabzonspor savaş açtı!

Buna göre kulübün Koyu Bordo – Açık Mavi renkleri ve zemin üzerine maviyle TS harflerinin kullanıldığı amblem, forma, çorap, atkı, şapka vb. türlerinin taklit edilerek özellikle stadyum çevresinde kurulan izinsiz sergilerde, şehir ve kasabalardaki mağazal

Trabzonspor savaş açtı!
Buna göre kulübün Koyu Bordo – Açık Mavi renkleri ve zemin üzerine maviyle TS harflerinin kullanıldığı amblem, forma, çorap, atkı, şapka vb. türlerinin taklit edilerek özellikle stadyum çevresinde kurulan izinsiz sergilerde, şehir ve kasabalardaki mağazalarda, pazaryerlerinde satışa sunulmasının tespit edilmesi üzerine savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştu.

Trabzonspor'un ligin 8. haftasında Gaziantepspor'la oynadığı karşılaşma öncesi ve esnasında stadyum etrafında herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmamıştır. Taraftarların aynı hassasiyeti yarın oynanılacak olan  Hacettepe maçında da göstermelerini bekliyoruz.

Hukuk İşleri Sorumlumuz Av. Ali Sürmen söz konusu eyleme kalkışmayı düşünenleri uyarırken, taraftarların da konuya duyarlılık göstermelerini ve taklit ürünlere rağbet etmemeleri çağrısında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor