Trabzonspor satılıyor!

Trabzonspor Basketbol Kulübü'nü maddi krizden kurtaramayan Başkan Saner Ayar, kulübü satmak için şu saatlerde taliplilerle pazarlık yapıyor! Basketbol kulübü Asbaşkanı Zeyyat Kafkas'ın verdiği bilgiye göre; "Bugün bir talipli, zorda olan basketbol kulübün

Trabzonspor satılıyor!

Trabzonspor Basketbol Kulübü'nü maddi krizden kurtaramayan Başkan Saner Ayar, kulübü satmak için şu saatlerde taliplilerle pazarlık yapıyor!

Basketbol kulübü Asbaşkanı Zeyyat Kafkas'ın verdiği bilgiye göre; "Bugün bir talipli, zorda olan basketbol kulübünü satın almak için Sadri Şener'e ulaşır. Sadri Şener'de bu talipliyi Saner Ayar'a yönlendirir.

Sonrasında ise, basketbolun sıkıntılarını çözeceğim diyen Sadri Şener Saner Ayar'ı arayarak "Kulübü satın" der! Saner bey'de Zeyyat Kafkası'ı arayarak acilen İstanbul'a çağırır."

Kaynak: trabzonbasket

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler