Trabzonspor şansı da yenecek

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, sezon başı belirledikleri hedefte yürümediklerini belirterek, şansı da yenmek zorunda olduklarını söyledi. Trabzonspor'un sezon başı belirlediği hedefte yürümediğini belirten Hayrettin Hacısalihoğlu, "Şansızl

Trabzonspor şansı da yenecek

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, sezon başı belirledikleri hedefte yürümediklerini belirterek, şansı da yenmek zorunda olduklarını söyledi.

Trabzonspor'un sezon başı belirlediği hedefte yürümediğini belirten Hayrettin Hacısalihoğlu, "Şansızlıklar ve beceriksizlikler bunda etkili oldu. Trabzonspor geçen yıl iyi bir kadro olduğunu iyi bir ekip olduğunu göstermişti, bu yılda takviyelerin yapıldığı kadro çok daha iyi neticeler alacaktır. Bunun için yeter ki seyircimiz desteğini takımdan esirgemesin, maçın henüz 30. dakikasında aleyhimizde tezahüratlar olmasın. Diğer konularda da gerek teknik kadro, gerek yönetim düzelmesi için ne gerekiyorsa yapıyor. Seyirci desteği de buna ilave edilirse Trabzonspor, taraftarlarının yine gurur duyacağı neticeleri alacak, gurur duyacağı futbolu oynayacaktır" dedi.

Alınan sonuçların ardından yönetim olarak durum değerlendirmesi yaptıklarını belirten Hayrettin Hacısalihoğlu, şöyle konuştu, "Yaptığımız değerlendirmeler çok böyle kamuoyu ile paylaşılacak konular değil. Speküle edilecek konular olabilir. Problemleri çözülmüş. Uyumlu bir takım oluşması için düzenleme yapmaya çalışıyoruz. Tabii bunlar sezon başında olması gereken konulardı ama sonradan bazı olumsuzluklar yaşandı. Bunların düzelmesi için gayret içindeyiz. Hepsinden önemlisi alınan sonuçların ardından morallerin bozulması. Bu konuda gerekli tedbirler ve takviyeler yapılıyor. Şahsi sorunları olanlarda var ise bunlar giderilecek."
Trabzonspor'un Song'da yaşadığı sorunun her kulüpte yaşanabildiğini belirten Hacısalihoğlu, "Bu konular bizde kamuoyu tarafından çok tartışılıyor. Bunlar düzelebilecek hadiselerdir. Song'un oynayıp-oynamaması teknik direktör Hugo Broos'un takdirindedir. Bu konulardan dolayı oynatılmıyor şeklindeki değerlendirme yanlış olur" dedi.

"TRABZONSPOR ŞANSI DA YENMEK ZORUNDA"
Her zaman Trabzonspor'un zirvede olacağını söylediklerini belirten Hacısalihoğlu, "Trabzonspor bu zirvenin neresinde olacağını sezon sonunda hep birlikte göreceğiz. Bunda rakiplerin gidişatı da önemli. Rakiplerimiz zaman zaman çok şanslı maçlar kazanırken, biz ise şanssız şekilde maçlar kaybettik. Ama bunlar Trabzonspor için bir mazeret olmamalıdır. Trabzonspor şansıda yenmek zorunda, onu düzenlemek için gayret ediyoruz" şeklinde konuştu.

"TRANSFERDE BELİRLENEN BİR İSİM YOK"
Transferde belirledikleri bir ismin olmadığını ifade eden Hayrettin Hacısalihoğlu, böyle bir planlamaları olmadığını da söyledi. Trabzonspor gibi takımların sezon başladığı günden itibaren gelecek yıllar için kadrosunu güçlendirme adına çalışmalar yaptığını belirten Hacısalihoğlu, "Takımlar kadrosunu daha güçlendirme adına oyuncular için izlemeler, araştırmalar yapar. Bizde de zaten sezon başından beri başlamıştır, şu anda da devam ediyor. Ancak belirlenmiş bir takvim veya isim yok" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor