Trabzonspor şampiyon oldu

Küçük Erkekler Basketbol Bölge Şampiyonasında mücadele eden Trabzonspor M.P. Sivas Yolspor ile oynadığı final karşılaşmasını 85-39 kazanarak bölge şampiyonu oldu.31 Mart - 4 Nisan 2015  tarihlerinde Sivas'ta düzenlenen Küçük Erkekler Basketbol Bölge Şampi

Trabzonspor şampiyon oldu

Küçük Erkekler Basketbol Bölge Şampiyonasında mücadele eden Trabzonspor M.P. Sivas Yolspor ile oynadığı final karşılaşmasını 85-39 kazanarak bölge şampiyonu oldu.

31 Mart - 4 Nisan 2015  tarihlerinde Sivas'ta düzenlenen Küçük Erkekler Basketbol Bölge Şampiyonası'nda Yeşil Giresunspor ve Sivas Yolspor ile oynadıkları her iki karşılaşmayı kazanan Trabzonspor Medical Park Küçükler takımı Bölge Şampiyonu oldu.

Trabzonspor M.P. böylelikle 21-25 Nisan 2015 tarihlerinde Antalya'da düzenlenecek olan Anadolu Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

1.PERİYOT : 16-6 ( TRABZONSPOR MEDİCAL PARK )
2.PERİYOT : 47-22 ( TRABZONSPOR MEDİCAL PARK )
3.PERİYOT : 69-33 ( TRABZONSPOR MEDİCAL PARK )
4.PERİYOT : 85-39 ( TRABZONSPOR MEDİCAL PARK )

konu_emb8floehpgnrye3ybzt.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor