Trabzonspor sadece 1 kez galip

Ankaraspor'un 2004-2005 sezonunda Super Lige yukselmesinin ardından, her iki takım bu güne kadar toplam 9 kez karşı karşıya geldiler. Trabzonspor'un 1 maç fazla galibiyeti ver Trabzonspor Ankaraspor'a karşı 4 galibiyet alırken, Ankaraspor'un da Trabzonspo

Trabzonspor sadece 1 kez galip

Ankaraspor'un 2004-2005 sezonunda Super Lige yukselmesinin ardından, her iki takım bu güne kadar toplam 9 kez karşı karşıya geldiler.

 

Trabzonspor'un 1 maç fazla galibiyeti ver

 

Trabzonspor Ankaraspor'a karşı 4 galibiyet alırken, Ankaraspor'un da Trabzonspor karşısında 3 galibiyeti bulunuyor. 2 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldılar.

 

Oynanan 9 karşılaşmada Trabzonspor Ankaraspor filelerini 15 kez havalandırırken, kendi kalesinde de 10 gol gördü.

 

Trabzon Ankara'da sadece 1 kez galip

 

Trabzonspor'un Ankaraspor ile Ankara'da yaptığı 4 karşılaşmada sadece 1 galibiyeti bulunuyor. Ankara'da yapılan 4 karşılaşmanın ikisini Ankaraspor kazanırken, biride Trabzonspor galip geldi. Bir karşılaşmada beraberlikle sonuçlandı.

 

Süper Ligin ilk haftasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapılan maçı Trabzonspor, 2-0'lık sonuçla kazanmayı başarmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor