"Trabzonspor ruhu sahada olursa"

1967 Trabzonsporlular Derneği 07.02.2015 Cumartesi günü Güngören Sosyal Tesisleri'nde kahvaltıda buluştu.Yaklaşık 3.5 saat süren toplantıya 1967 Trabzonsporlular Derneği Genel Başkanı Alaattin Hatayoğlu, Trabzonspor Başkan adaylarından Muharrem Usta, eski

"Trabzonspor ruhu sahada olursa"

1967 Trabzonsporlular Derneği 07.02.2015 Cumartesi günü Güngören Sosyal Tesisleri'nde kahvaltıda buluştu.

Yaklaşık 3.5 saat süren toplantıya 1967 Trabzonsporlular Derneği Genel Başkanı Alaattin Hatayoğlu, Trabzonspor Başkan adaylarından Muharrem Usta, eski TS Yöneticisi Dr. Ahmet Çubukcu, Eski efsane futbolcu Hüseyin Tok, ve Dernek Yöneticileri ile basın mensubları katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Alaattin Hatayoğlu, bu kahvaltılı toplantılarının amacının camiaya mal olmuş eski, futbolcu, başkan, yöneticilerle Trabzonspor'un geleceği için ne yaparız fikir alışverişi yapmak olduğunu dile getirerek bu toplantılarının devam edeceğini söyledi.

Trabzonspor kulübünün temsil noktasında iyi idare edilmediğini, Hacıosmanoğlu ve yönetimin çok kötü sıvan verdiğini söyleyerek Trabzonspor Yönetimini bilinçsizce yaptıkları transferle kulübü borç batağına sürüklediklerini ve 1 sezon da 30 futbolcu transferi ile ançak transfer şampiyonu olunacağını dile getirerek. Fenerbahçe takımını bugün çok ciddi hakem hataları olmadığı sürece Kadıköy'de Trabzonspor'un yeneceğini iddia eden Hatayoğlu yeter ki Trabzonspor ruhu sahaya yansısın diyerek takıma olan inacını dile getirdi.

Muharem Usta Trabzonspor'un profesyonelce yönetilmesi gerektiğini,ekonomik taplonun iyileştirilmesi noktasında tasarrufa gidilmesini, mevcut Hacıosmanoğlu yönetimini dikkatle izlediklerini söyleyerek, kongrede aday olacakmısınız sorusuna ise biz Trabzonspor'a her alanda her zaman hizmet etmeye devam edeceklerini, adaylık için net ifadeler kullanmadı. Akşam oynanacak ve maçı statta izleyeceğini belirten Usta fenerbahçeyi yeneriz yeter ki futbolcular aşırı stres yapmasın, gerginliğin Trabzonspor'a zarar verdiğini söyledi.

Hüsyin Tok ise takımı sahadan çekerim diyen Hacıosmanoğlu'na tepki gösterek böyle bir açıklamaın yapılmasını talihsizlik olarak gördüğünü söyleyerek, kendi dönemlerin bu zamana kadar Trabzonspor'un bu şartlarda mücadele ettiğini ve mücadele ederek ancak bunların üstesinden geleceğini söyledi..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor