Trabzonspor resmen anlaştı

Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor Basketbol Kulübü, bir sponsor desteğine daha kavuştu.Spor giyim firması Hummel ile Trabzonspor Basketbol Kulübü arasında giyim sponsorluğu anlaşması İstanbul'da imzalandı.Hummel ile Trabzonspor Basketbol K

Trabzonspor resmen anlaştı

Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor Basketbol Kulübü, bir sponsor desteğine daha kavuştu.

Spor giyim firması Hummel ile Trabzonspor Basketbol Kulübü arasında giyim sponsorluğu anlaşması İstanbul'da imzalandı.

Hummel ile Trabzonspor Basketbol Kulübü arasında, Zeytinburnu'ndaki Marmara Forum Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştirilen sponsorluk imza törenine kulüp başkanı Mehmet Yiğit Alp, Hummel Yönetim Kurulu Üyesi Zeynel Akbulut ve firma üst düzey yöneticisi Deniz Erda katıldı
.
Törende bir konuşma yapan Erda, Trabzonspor Basketbol Kulübü'ne destek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, ''Trabzonspor'a forma sponsoru olmaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz. Sporculara en kaliteli şekilde giyim desteği vereceğiz'' dedi.

Başkan Alp ise Trabzonspor Basketbol Kulübü olarak şampiyonluk hedeflediklerini dile getirerek, Hummel'ın da desteğiyle başarıya ulaşacaklarına inandıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor