Trabzonspor pusuya yattı

Hafta içinde Beşiktaş ile oynadığı Fortis Türkiye Kupası maçını 2-1 kaybeden ve bu alanda şansını da mucizelere bırakan Trabzonspor, fırtına gibi estiği Türkcell Süper Ligindeki liderliğini sürdürmek için Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Futbol F

Trabzonspor pusuya yattı

Hafta içinde Beşiktaş ile oynadığı Fortis Türkiye Kupası maçını 2-1 kaybeden ve bu alanda şansını da mucizelere bırakan Trabzonspor, fırtına gibi estiği Türkcell Süper Ligindeki liderliğini sürdürmek için Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Futbol Federasyonu'nun işgüzarlığı ile Cuma günü oynanmasına ve Bordo-Mavilileri yorgun bırakmaya çalışmasına rağmen sahada mücadele verecek olan futbolcuların tek hedefi 3 puan olacak. Trabzonspor'da bu maç öncesinde sakat Tolga Zengin ve cezalı Serkan Balcı dışında eksik bulunmuyor. Hafta içinde zehirlendiği için Beşiktaş maçında forma giyemeyen Tayfun Cora sağ bekte Serkan'ın yerine forma giyecek. Ersun Yanal takımda başka bir değişikliğe gitmeyecek. Dün sabah Ankara'ya giden ve burada Ankaragücü tesislerinde bir çalışma yapan Bordo-Mavililer, 3 puan için pusuya yattı. Futbolcular ve Teknik Direktör Ersun Yanal, “Tek hedefimiz kazanmak ve liderliği sürdürmek olacak. Federasyonun maçı bir gün ertelememesi bizi kamçıladı. Bu maçı kazanmak için tüm gücümüzü sahaya yansıtacağız” dediler.

STAT: 19 Mayıs, HAKEM: Fırat Aydınus, SAAT: 20.00, YAYIN: Lig TV.
GENÇLERBİRLİĞİ
Recep - Emre, El Saka, Traore, Hakan - Djite, Kerem, Troisi, Engin- Burhan, Kahe

TRABZONSPOR
Sylva - Tayfun, Song, Egemen, Cale - Yattara, Selçuk, Hüseyin, Colman, Gökhan, Umut.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor