Trabzonspor puanla dönmek istiyor

Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki üçüncü maçında 18 Ekim Salı akşamı Rusya temsilcisi CSKA Moskova ile deplasmanda karşılayacak Trabzonspor'da futbolcular, zorlu deplasmandan iyi bir sonuçla döneceklerine inanıyor.Grupta 4 puanla lider olan bordo - mavililer

Trabzonspor puanla dönmek istiyor

Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki üçüncü maçında 18 Ekim Salı akşamı Rusya temsilcisi CSKA Moskova ile deplasmanda karşılayacak Trabzonspor'da futbolcular, zorlu deplasmandan iyi bir sonuçla döneceklerine inanıyor.

Grupta 4 puanla lider olan bordo - mavililer, avantajını korumak için Rusya deplasmanından puan ya da puanlarla dönmenin hesabını yapıyor. Karadeniz ekibinin kaptanı Tolga Zengin ve başarılı savunma oyuncusu Giray Kaçar, CSKA deplasmanına puan için gittiklerine vurgu yaptı.

Trabzonspor'un takım kaptanı kaleci Tolga Zengin, CSKA Moskova ile art arda oynayacakları iki maçtan en az 4 puan çıkartmaları gerektiğini söyledi.

Şuanda 4 puanla grupta lider olduklarını hatırlatan başarılı kaleci, "Grupta şuan 4 puanımız var ve CSKA Moskova ile üst üste iki maç oynayacağız. Salı günü soğuk bir havada maç oynayacağız ama inşallah oynayacağımız futbolla orayı da ısıtırız. 3 puan olursak çok iyi olur ama en kötü ihtimalle 1 puan bile alsak iyi bir sonuç olur. Buradaki maçı da kazanırsak harika olur. Bu iki maçtan bizim 4 puan çıkartmamız lazım." dedi.

CSKA Moskova karşılaşmasının güzel ve zor bir maç olacağını dile getiren başarıl kaleci,

Şampiyonlar Ligi'ndeki maçların havası başka oluyor. İnşallah güzel olacak. Takım olarak bunu başaracak güçteyiz. Daha önce oynadığımız maçlarda da bunu gösterdik." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor