Trabzonspor protokol imzaladı

Taraflar arasında bir süredir devam eden görüşme ve yazışmaların tamamlanmasının ardından devir işleminin gerçekleşmesini sağlayan protokol Genel Sekreter Dr. Hasan Yener ile Ziraat Bankası Bölge Başkanı Mehmet Emiroğlu ve Grup Başkanı - Bölge Koordinatör

Trabzonspor protokol imzaladı

Taraflar arasında bir süredir devam eden görüşme ve yazışmaların tamamlanmasının ardından devir işleminin gerçekleşmesini sağlayan protokol Genel Sekreter Dr. Hasan Yener ile Ziraat Bankası Bölge Başkanı Mehmet Emiroğlu ve Grup Başkanı - Bölge Koordinatörü Emin Çubıkcı arasında imzalandı. Buna göre 400 metrekare kullanım alanına sahip bina yeniden düzenlenerek Trabzonspor Şamil Ekinci Müzesi ve Ts Club ürünleri satış merkezi olarak kullanılacak. Ayrıca binaya karşılık olarak Ziraat Bankası'na, Trabzonspor kulübüne ait iki daire lojman olarak kullanılmak üzere 20 yıllığına tahsis edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor