Trabzonspor prim zengini olacak

Trabzonspor'da, Başkan Sadri Şener'in talimatıyla UEFA'dan henüz Şampiyonlar Ligi parasının gelmemiş olmasına rağmen Inter ve Lille maçında alınan puanlar nedeniyle kazanılan primler futbolculara ödendi.Oyunculara ödeme konusunda çok titiz davranan Başkan

Trabzonspor prim zengini olacak

Trabzonspor'da, Başkan Sadri Şener'in talimatıyla UEFA'dan henüz Şampiyonlar Ligi parasının gelmemiş olmasına rağmen Inter ve Lille maçında alınan puanlar nedeniyle kazanılan primler futbolculara ödendi.

Oyunculara ödeme konusunda çok titiz davranan Başkan Şener'in, gruptan çıkılması durumunda da futbolculara büyük bir jest yapması bekleniyor. Belirlenen prim basın mensuplarına açıklanmazken, Çarşamba günkü CSKA Moskova maçı için de yüksek bir prim belirlendiği vurgulandı. Başkan Sadri Şener, “Tarihimizde ilk kez katıldığımız Şampiyonlar Ligi'nde bizi başarıya getirecek teknik ekibe ve futbolcularımıza her türlü jesti yaparız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor