Trabzonspor potada esiyor

Haber61 TV'de canlı yayınlanıp Spor Müdürü Tuncay Lakot ve Ribaund programı yorumcusu Erol Önsel bu karşılaşmanın anlatımında farklarını ortaya koydu.Trabzonspor MP Basketbol takımı Cluj Napoca takımını EuroChallange 5. maçında 91-72 mağlup etti. Karşılaş

Trabzonspor potada esiyor

Haber61 TV'de canlı yayınlanıp Spor Müdürü Tuncay Lakot ve Ribaund programı yorumcusu Erol Önsel bu karşılaşmanın anlatımında farklarını ortaya koydu.

Trabzonspor MP Basketbol takımı Cluj Napoca takımını EuroChallange 5. maçında 91-72 mağlup etti. Karşılaşmanın en skorer oyuncusu Cluj Napoca adına Darius Hargrove 22 sayı ile oldu. Onu 18 sayı ile Sean Barnette takip etti. Trabzonspor'da ise en skorer isim 17 sayı ile Nusret Yıldırım, 14 sayı ile Andrija Stipanovic , Dwight Hardy 13 sayı, Alper Saruhan ve Can Atıntığ 11'er sayı ile oynadı. EuroChallange Cup'ta bir üst tura lider olarak çıkmayı garantileyen Trabzonspor bu galibiyetle Avrupa'da emin adımlarla yenilgisiz devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler