Trabzonspor payını alacak!

Trabzonspor'un eski futbolcusu Yasin Öztekin resmen Galatasaraylı oldu.Galatasaray 2 Milyon 500 Bin Euro karşılığında transferi tamamlarken bu transferden Trabzonspor'da pay alacak. Trabzonspor Yasin'i K.Erciyesspor'a satarken sözleşmesine koydurduğu madd

Trabzonspor payını alacak!

Trabzonspor'un eski futbolcusu Yasin Öztekin resmen Galatasaraylı oldu.

Galatasaray 2 Milyon 500 Bin Euro karşılığında transferi tamamlarken bu transferden Trabzonspor'da pay alacak. Trabzonspor Yasin'i K.Erciyesspor'a satarken sözleşmesine koydurduğu madde gereği bu transferden yüzde 20 pay alacak. Buna göre bordo mavili ekip 500 Bin Euro'yu kasasına koyacak.

Öte yandan Trabzonspor'a transfer olduğunda hayalini gerçekleştirdiğini söyleyen Yasin bu kez de hayalim Galatasaray'dı dedi.

GS TV'de yayımlanan röportajında, "Galatasaray hayalimdeki kulüptü"  diyen Öztekin, transferinde emeği geçen tüm yöneticilere teşekkür etti. Öztekin,  "İnşallah hem Galatasaray hem de benim için hayırlı bir sezon olur. İlk hayalim  zaten buraya gelmekti. Buraya da imzamı attım. Bundan sonra inşallah iyi çalışıp,  bu camiaya hizmet etmek istiyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler