Trabzonspor öze dönemedi!

Trabzonspor'da 26 Mayıs 2013 tarihinde göreve geldikten sonra geçen sezon "öze dönüş", bir diğer adıyla "1461 Trabzon" projesini başlatan yönetim kurulu, yapılan son transferlerde Trabzonlu oyunculara yer vermedi.Göreve gelmesinin ardından pilot takımı 14

Trabzonspor öze dönemedi!

Trabzonspor'da 26 Mayıs 2013 tarihinde göreve geldikten sonra geçen sezon "öze dönüş", bir diğer adıyla "1461 Trabzon" projesini başlatan yönetim kurulu, yapılan son transferlerde Trabzonlu oyunculara yer vermedi.

Göreve gelmesinin ardından pilot takımı 1461 Trabzon'un Trabzonlu teknik adamı Mustafa Reşit Akçay'ı göreve getiren ve ağırlıkta bu takımdaki oyuncularla  Türkiye'deki Trabzon kökenli oyuncuları takıma kazandırarak "öze dönüş" modelini uygulayan bordo-mavililerin bu düşüncesi rafa kalktı.

Geçen sezon ligi 4. sırada bitirerek UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turundan itibaren katılma hakkı elde eden bordo-mavili takımın teknik sorumlusu Hami Mandıralı ile devam etme kararı almayan yönetim kurulu, 10 Trabzonlu oyuncuyla da yollarını ayırdı.

MANDIRALI'NIN YERİNE HALİLHODZİC

Trabzonspor'da geçen sezon ligin 20. haftasındaki 4-2'lik Akhisar Belediyespor yenilgisi sonrasında istifa eden teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın yerine göreve getirilen Hami Mandıralı'ya yeni sezonda görev verilmeyerek  Cezayir Milli Takımı'nda son olarak teknik direktörlük görevi yapan Boşnak asıllı Fransız teknik adam Vahid Halilhodziç ile anlaşıldı.

Mandıralı'nın yanında bulunan teknik heyetteki Trabzonlu antrenörler de görevi bırakırken, Halilhodziç kendi yardımcı antrenörlerini beraberinde getirdi.

 

"GİDEN OYUNCULAR!" 2. SAYFADA

GİDEN OYUNCULAR!

Trabzonspor'da Trabzonlu oyunculardan Abdulkadir Özdemir, Göksu Alhas, Gökhan Alsan Şanlıurfaspor'a, Caner Osmanpaşa'da Kayseri Erciyesspor'a kiralık olarak verildi.

Mehmet Kuruoğlu Boluspor'a, Aykut Akgün Kardemir Karabükspor'a, Zeki Ayvaz Balıkesirspor'a, Barış Memiş Kayseri Erciyesspor'a, Abdullah Karmil Adanaspor'a, Kadir Keleş de Akhisar Belediyespor'atransfer olmuştu.

Bordo-mavili takım kadrosunda da Aykut Demir, İbrahim Demir, Mustafa Yumlu, Özer Hurmacı ve Zeki Yavru olmak üzere Trabzon kökenli 5 oyuncu kaldı.

 

"22 TRANSFERDE TRABZONLU YOK!" 3. SAYFADA


22 TRANSFERDE TRABZONLU YOK!

Sezon başında en hareketli transfer dönemini geçiren Trabzonspor'un yaptığı 22 oyuncu transferinde de Trabzonlu oyuncu yer almadı.

Bordo-mavililer kadrosuna  Essaid Belkalem (Cezayir), Oscar Cardozo (Paraguay), Carl Medjani (Cezayir), Fatih Atik,  Musa Nizam,  İshak Doğan, Kevin Constant, Sefa Yılmaz, Salih Dursun,  Ferhat Yazgan,  Kurtuluş Yurt,  Turgut Doğan Şahin, Gökhan Karadeniz,  Anıl Taşdemir,  Serhat Çakmak,  Serdar Gürler, Deniz Yılmaz, Yusuf Erdoğan, Mehmet Ekici, Majeed Waris (Gana)  Mustapha Yatabare (Mali) ve  Avraam Papadopulos'u (Yunanistan) katarak Trabzon dışından transferler yaptı.

KAYSERİ ERCİYESSPOR MAÇINDA 2 OYUNCU
 
Trabzonspor'un, ligin ilk haftasındaki Kayseri Erciyesspor maçının ilk 11'inde 2 Trabzonlu oyuncu görev yaptı.

Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru, teknik direktör Vahid Halilhodziç tarafından ligin ilk haftasında 11'de görevlendirildiler. Pilot takım 1461 Trabzon'dan gelen Yusuf Erdoğan da  11'de şans buldu.Yedeklerde ise Mustafa Akbaş ve Caner Osmanpaşa yer aldı.

 

"GEÇEN SEZON SON MAÇTA TRABZONLU 10 OYUNCU" 4. SAYFADA



GEÇEN SEZON SON MAÇTA TRABZONLU 10 OYUNCU

Trabzonspor'un, geçen sezon ligin son haftasında kendi bünyesinden ve Trabzon kökenli olmak üzere 10 oyuncu, 18 kişilik maç kadrosunda yer almıştı.

Mustafa Yumlu, Zeki Yavru, Caner Osmanpaşa, Kadir Keleş ilk 11'de oynayan Trabzonlu oyuncular olurken 141 Trabzon'dan gelen ancak Trabzonlu olmayan Fatih Öztürk ve Yusuf Erdoğanda ilk 11'de forma giymiş, Zeki Ayvaz, Abdülkadir Özdemir, Özer Hurmacı ve Mustafa Akbaş yedek kulübesinde yer almıştı. Böylece ilk 11'de 6 oyuncu görev almış, yedekler de 4 oyuncu bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor