Trabzonspor otelleri doldurdu!

Trabzonspor taraftarları, Kardemir Karabükspor ile oynanacak karşılaşma nedeniyle Safranbolu'da bulunan otel ve pansiyonları doldurdu. Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, bugünden itibaren ilçedeki 2 bin 600 yatak kapasiteli otel ve pansiyonların do

Trabzonspor otelleri doldurdu!

Trabzonspor taraftarları, Kardemir Karabükspor ile oynanacak karşılaşma nedeniyle Safranbolu'da bulunan otel ve pansiyonları doldurdu. Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, bugünden itibaren ilçedeki 2 bin 600 yatak kapasiteli otel ve pansiyonların dolduğunu açıkladı.

Pazar günü oynanacak Kardemir Karabükspor-Trabzonspor karşılaşması öncesi Trabzonspor taraftarları Osmanlı'dan kalan tarihi mimarisi ile ünlü Safranbolu'ya akın etti. Bugünden itibaren otel ve pansiyonlarda yerlerini ayıran Trabzonspor taraftarları, Bordo-mavili formalarıyla tarihi ilçeyi gezdi. Hafta sonu için otel ve pansiyonlarda yer kalmadığını açıklayan Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, "Trabzon'dan, İstanbul'a kadar Karadeniz bölgesinde Süper Lig'de olan tek takım Kardemir Karabükspor olduğu için başta çevre iller olmak üzere gerek Kardemir Karabükspor, gerekse Trabzonspor'u desteklemek için ilçemize akın akın taraftarlar gelmektedir. İlçemizde konak ve otellerde yer yok. Hatta benim eş ve dostlarım da beni devreye sokarak yer istedi, bulamadık. İlçemizde yatak kapasitesi 2 bin 600, ama ben 5 bine yakın taraftarın geldiğini biliyorum. Safranbolu bu yıl futbol turizminin tadını aldı. Gelecek sezon için şimdiden hazırlıklara başladık" dedi.

Kardemir Karabükspor-Trabzonspor maçını izlemek için Safranbolu'da bulunan Trabzonspor taraftarlarından Mecit Yakupoğlu, takımlarını son maçta yalnız bırakmamak için Safranbolu'ya geldiklerini belirterek, "Maçı kazanmayı ümit ediyoruz. Diğer taraftan Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Son 4 yıl içinde 2 defa son maçta şampiyonluğunu kaçıran Fenerbahçe, neden bu hafta da kaçırmasın. Biz bunu ümit ediyoruz. Biz kazanırız, Fenerbahçe de kaybetmezse, biz gönlümüzde yine şampiyonuz, yine takımımızı yalnız bırakmayacağız" diye konuştu.

Trabzonspor taraftarı Betül Demir, Karabük'te şampiyon olmayı istediklerini söyledi.

Murat Efe Gençtürk ise Karabük'te kazanarak, Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini bekleyeceklerini ifade etti.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor