Trabzonspor onun peşinde mi?

Bucaspor'un bu sezon vitrine çıkardığı genç yetenekleri Taylan Antalyalı ve Batuhan İşçiler için bazı kulüplerin devreye girdiği Trabzonspor'un da Batuhan'la ilgilenen kulüpler arasında olduğu iddia edildi.Devre arasında da pek çok kulüpten teklif alan Ta

Trabzonspor onun peşinde mi?

Bucaspor'un bu sezon vitrine çıkardığı genç yetenekleri Taylan Antalyalı ve Batuhan İşçiler için bazı kulüplerin devreye girdiği Trabzonspor'un da Batuhan'la ilgilenen kulüpler arasında olduğu iddia edildi.

Devre arasında da pek çok kulüpten teklif alan Taylan ve Batuhan'ı yuvada tutan yönetimin 2 oyuncusu hakkındaki kararı, 20-27 Mayıs'ta yapılacak kongrede göreve gelecek yeni yönetime bırakacağı belirtildi.

U-19 Milli Takımı'nda oynayan Taylan ve Batuhan, bir sezonda 1350 dakikadan fazla forma giyerek Futbol Federasyonu'nun Genç Futbolcu Teşvik Sistemi sayesinde Bucaspor'a 100'er bin TL kazandırdı. Geride bıraktığımız sezon Batuhan 31 maçta 2752 dakika, Taylan ise 28 müsabakada 1972 dakika sahada kaldı.

Daha önce Emre Güral'ı Trabzonspor'a, satan Bucaspor'un bütçe açığını kapatmak için yine oyuncu satmak zorunda kalabiyleceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor