"Trabzonspor onları yalnızlığa mahkum eder"

Aralık ayında yapılan ve olaylı geçen Trabzonspor’un Olağan Genel Kurulu’nda yönetimin ibra edilmesinin ardından Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, eski Başkanlardan Faruk Özak ile ilgili yaptığı açıklamaların yankıları sürüyor.Trabzon Liselerinden Yetişen

"Trabzonspor onları yalnızlığa mahkum eder"

Aralık ayında yapılan ve olaylı geçen Trabzonspor’un Olağan Genel Kurulu’nda yönetimin ibra edilmesinin ardından Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, eski Başkanlardan Faruk Özak ile ilgili yaptığı açıklamaların yankıları sürüyor.

Trabzon Liselerinden Yetişenler Kültür Dayanışma Derneği ve Vakfı (TLYD) Yönetim Kurulu konu ile ilgili açıklamada bulundu.

Yapılan açıklamada kongrede yaşananların Trabzonsporluları ve camiayı olumsuz etkilediği belirtilerek, şu ifadelere yer verildi;

GEÇMİŞİNE SAYGI DUYMAYANLARA

“Camia olarak bugüne kadar; Kulübümüzün bugünlere gelmesinde emeği ve alın teri olanlara her zaman minnet, vefa ve saygı duyduk, duymaya da devam edeceğiz. Kurumları yönetmeye talip olanların geçmişi iyi analiz etmesi gerekir. Bu çerçevede geçmişine sahip çıkmayan ve saygı duymayanlara camiamız itibar etmez ve yalnızlığa mahkûm eder.

Trabzonspor’umuzun her kademesinde, unutulmaz ve birilerinin söylemesi ile silinemez hizmetleri olanlara yönelik eylem ve söylemleri kınıyoruz.

SÖZ SÖYLEMEK MÜMKÜN DEĞİL

Son olağan kongredeki uygulamalar ve sarf edilen sözler için kelime bulmak, söz söylemek mümkün değildir. Bilhassa kulübün her kademesinde görev yapan, yayın gelirlerinin öncülüğünü yapan, kulübümüze her türlü maddi ve manevi katkıları olan, eski Bakanımız, Başkanımız, Milletvekilimiz aynı zamanda derneğimizin eski yönetim kurulu üyesi ve vakfımızın da kurucu üyesi olan Sayın Faruk Nafiz Özak Bey’e yönelik haksız ve haddini aşan beyanları kınıyoruz.

SALDIRILARI VE KASIZ UYGULAMALARI KINIYORUZ

Son olarak; halen görevde bulunan kulüp Genel Sekreterine yönelik saldırıyı kınadığımız gibi genel kurulda delegelerimize yapılan fiziki saldırıyı ve hukuk dışı haksız uygulamaları da aynı şekilde temiz futbol, temiz toplum adına kınıyoruz.

TRABZONSPOR’UN YANINDA YER ALMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Bu camianın bir bütün olduğunu, ezeli ve ebedi dostlukların kesişme merkezi Trabzonspor kurumunun yanında yer aldığımızı ve almaya devam edeceğimizin iyi bilinmesini kamuoyuna duyururuz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor