Trabzonspor onları bırakmıyor

Trabzonspor basın sözcüsü Yakup Aslan, Trabzonspor'da kalacak ve gitmesi muhtemel yabancı oyuncuların belli olduğunu ifade etti.Aslan, "Takımda kesin tutmaya karar verdiğimiz yabancı futbolcular Adrian, Henrique, Bosingwa ve Bourceanu’dır. Bu 4 futbolcuyu

Trabzonspor onları bırakmıyor

Trabzonspor basın sözcüsü Yakup Aslan, Trabzonspor'da kalacak ve gitmesi muhtemel yabancı oyuncuların belli olduğunu ifade etti.

Aslan, "Takımda kesin tutmaya karar verdiğimiz yabancı futbolcular Adrian, Henrique, Bosingwa ve Bourceanu’dır. Bu 4 futbolcuyu bırakmak istemiyoruz. Bunların dışında Malouda’nın durumu belirsiz. Bu futbolcumuz hakkında kesin karar verilmedi. Malouda, Trabzonspor’u çok özümsemiş ve seven futbolculardan biridir. Ancak, (Ben dönmeyeceğim) diye tutturursa, oturup konuşuruz. Bir fırsatçılık yapıp buradan gitme zihniyetinde olan bir adam değil. Oynadığı maçlarda en iyi performansı ve antrenmanlarda en iyi gayreti sergileyen oyunculardan biriydi. Malouda rüştünü kanıtlamış bir futbolcu. Biz onu değerlendiremedik ve küstürdük. (Burada oynayabilirim, devam etmek istiyorum) derse biz de devamını isteriz."

"SERDAR, BÜYÜK TAKIMDA OYNAYACAK KALİTEDE BİR FUTBOLCU"

Yakup Aslan, Elazığspor’un 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Serdar Gürler ile ilgili olarak da, "Serdar için prensipte anlaşma sağladık. Kaliteli bir futbolcu. Serdar'ı geleceğe yatırım anlamında değil, direkt oynayacak bir oyuncu olarak alacağız. Kalitesi belli. Alt yapısını yurt dışında almış bir oyuncu" değerlendirmesinde bulundu.

"TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK"

Şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuracaklarını da ifade eden Yakup Aslan, şöyle devam etti:

"Biz bu sene şampiyonluğu, her zamankinden daha çok istiyoruz. Şampiyon olamazsak, görevi devreder gideriz. Hedefimizi öyle koyduk. Geleceğe yatırım, alt yapıdan olur. Dışarıdan adam alıp para verip geleceğe yatırım yapmak, bu aşamada bizim yapacağımız bir iş değil. 1461 Trabzon’un küme düşmesi tabi ki çok üzücü oldu ama alt yapıdan oyuncularımızı orada değerlendireceğiz."

"COLMAN'A TEKLİF YOK"

Arjantinli futbolcuları Gustavo Colman için kenhdilerine henüz gelen bir teklif olmadığını ifade eden Yakup Aslan, son olarak teknik direktör sorunun ise en kısa zamanda çözüme kavuşturulacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor