Trabzonspor onlar için her yolu deniyor

Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için sıkı bir çalışma içine giren Trabzonspor, Eskişehirspor'dan Erkan Zengin ve Tarık Çamdal'ın transferini bitirmek için yoğun çaba harcıyor.Bu iki transferi bitirmek için bütün şartlarını zorlayan b

Trabzonspor onlar için her yolu deniyor

Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için sıkı bir çalışma içine giren Trabzonspor, Eskişehirspor'dan Erkan Zengin ve Tarık Çamdal'ın transferini bitirmek için yoğun çaba harcıyor.

Bu iki transferi bitirmek için bütün şartlarını zorlayan bordo-mavililer, Eskişehirspor'a takas ve para önerisinde bulundu.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun sezon bitmeden dile getirdiği, 'Gelecek sezon şampiyonluğa oynayan bir kadro kuracağız' sözü doğrultusunda hareket eden Karadeniz ekibi, Eskişehirspor'un iki önemli ismine göz koydu. Erkan Zengin ve Tarık Çamdal'ı kadrosuna katmak isteyen Trabzonspor, takas ve para teklifinde bulundu. Bordo-mavililer gelecek sezon kadroda düşünmediği isimleri Eskişehirspor kulübüne önerdi.

Bu isimlerin başında ise Arjantinli oyuncu Gustavo Colman geliyor. Ancak bu öneriye sıcak bakmayan Arjantinli oyuncu İstanbul takımlarından gelebilecek tekliflere olumlu bakabileceği ya da bonservisinin kendisine verilmesi talebini yönetime iletti. Bu öneri yönetim tarafından geri çevrilirken, futbolcunun Eskişehirspor'a gitmesi noktasında görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın, geçtiğimiz dönemlerde 1461 Trabzon'da forma giyen bazı isimleri istediği biliniyordu. Bu isimler noktasında da görüşmelerini sürdüren iki kulüp arasındaki sıkı pazarlık devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor