Trabzonspor ondan çok şey bekliyor!

Trabzonspor’un transfer döneminde kadrosuna kattığı en pahalı isim olan Majeed Waris, kulübün geleceğe yatırımı olarak gösterildi. Hacıosmanoğlu, Waris için, "Ondan çok şey bekliyoruz. O da bize beklentilerimize karşılık vereceğinin sözünü verdi" dedi.Tra

Trabzonspor ondan çok şey bekliyor!

Trabzonspor’un transfer döneminde kadrosuna kattığı en pahalı isim olan Majeed Waris, kulübün geleceğe yatırımı olarak gösterildi. Hacıosmanoğlu, Waris için, "Ondan çok şey bekliyoruz. O da bize beklentilerimize karşılık vereceğinin sözünü verdi" dedi.

Trabzonspor’un Spartak Moskova kulübünden 6 milyon Euro’ya kadrosuna kattığı Ganalı forvet oyuncusu Majeed Waris’in 23 yaşında Türkiye’yi tercih etmesi hem ülkesinde, hem de Rusya’da şaşkınlık yarattı.

Rus basını futbolcunun Premier Lig’den birçok taliplisi olduğunu belirterek, Trabzonspor’un geleceğe yatırım yaptığına vurgu yaptı. Trabzonspor’da bazı yöneticilerin de Waris için verilecek olan 6 milyon Euro’ya karşı çıktığı ancak futbolcuyu izleyen teknik ekibin, "Bu futbolcu çok büyük katkı sağlar ve gelecekte kulübe ciddi paralar kazandırabilir" diyerek, yönetimi ikna ettiği öğrenildi.

Bu arada Hacıosmanoğlu'da, Waris’ten çok şey beklediklerini belirterek, "Kendisinden beklentilerimizin farkında. Oda bize beklentilerimize karşılık vereceğinin sözünü verdi" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler