Trabzonspor önce ağlattı, sonra...

Ziraat Türkiye Kupasında grubunu lider tamamlayan Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadında Manisaspor karşısında aldığı 9–0 lık galibiyet teknik direktör Taner Taşkın tarafından eleştirilip gündem konusu olmuştu. Bordo-Mavililerin dün deplasmanda oynanan A

Trabzonspor önce ağlattı, sonra...

Ziraat Türkiye Kupasında grubunu lider tamamlayan Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadında Manisaspor karşısında aldığı 9–0 lık galibiyet teknik direktör Taner Taşkın tarafından eleştirilip gündem konusu olmuştu. Bordo-Mavililerin dün deplasmanda oynanan Akhisar Belediyespor karşısında aldığı 2-0 lık galibiyet sonrası Trabzonspor’a sitem eden Manisaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın ve öğrencilerini grupta bir üst tura taşımayı başardı.

Bordo mavili takımı maç sonrası yaptığı basın toplantısında ağır bir şeiklde eleştiren Manisaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın Trabzonspor’un bu galibiyetinden sonra takımının bir üst tura çıkmasını nasıl yorumlayacağı ise merak konusu.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor