Trabzonspor o transferde sona geldi

Haber61.net / Spor Servisi - Yurt içinde ve yurt dışında transfer çalışmalarını sıkı bir şekilde sürürden Trabzonspor’da serdar taşçı transferinde son yaklaştı.Rusya’nın Spartak Moskova takımında forma giyen 27 yaşında ki oyuncu için yaklaşık bir aydır di

Trabzonspor o transferde sona geldi

Haber61.net / Spor Servisi - Yurt içinde ve yurt dışında transfer çalışmalarını sıkı bir şekilde sürürden Trabzonspor’da serdar taşçı transferinde son yaklaştı.

Rusya’nın Spartak Moskova takımında forma giyen 27 yaşında ki oyuncu için yaklaşık bir aydır dirsek temasında olan bordo mavili kurmaylar Rusya takımının istediği 6 Milyon Euro’luk teklife karşı “eski oyuncunuz Waris’i size verelim sizde bize Serdar taşçıyı verin” teklifinde bulunduğu öğrenildi.

Düşünmek için birkaç gün süre isteyen Spartak Moskova yetkililerin birkaç gün içinde Trabzonspor’a haber göndermeleri bekleniyor. Bu arada Rus ekibinin Waris, Serdar Taşçı takasına sıcak bakmaması durumunda bordo mavili yönetim oyuncunun 6 milyon Euro’luk bonservis bedelini indirmek için gayret sarf edecek.  

Gurbetçi oyuncu 2013- 14 sezonunda Almanya’nın Stuttgart takımından 4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Spartak Moskova takımına transfer olmuştu.

Trabzonspor Spartak Moskova kulübüyle anlaştıktan sonra Serdar Taşçı ile pazarlık masasına oturacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor